V O S - & - S C H O E M A K E R

Vos & Schoemaker zijn auteurs van boeken en artikelen over communicatiebeleid. Ze werken aan kennisontwikkeling op strategisch niveau over communicatiemanagement voor organisaties.

MARITA VOS
Marita Vos is hoogleraar (em.) Corporate Communication, gericht op crisis communicatie en organisational resilience. Ze schreef 15 boeken en leidde diverse internationale onderzoeken naar Risico en Crisis. Vos was van januari 2007 tot december 2017 hoogleraar bij de Universiteit van Jyväskylä in Finland en werd visiting professor bij de Universiteit van Twente. Ze keerde terug naar Nederland en combineert nu advisering van organisaties met de begeleiding van promovendi.
Ze studeerde Sociologie met specialisatie Voorlichtingskunde bij Wageningen Universiteit, werkte als strategisch adviseur en communicatiemanager, en promoveerde op het imagobeleid van organisaties.
Voor ze naar Finland ging, ontwikkelde ze de Masteropleiding International Communication Management. Ook was ze onderzoeker en Lector Overheidscommunicatie bij Hogeschool Utrecht. CV >>> download
See also: ResearchGate or Academia.edu

HENNY SCHOEMAKER
ir. Henny Schoemaker studeerde Entomologie bij Wageningen Universiteit en bedrijfskunde bij de Open Universiteit. Hij werkte bij diverse bedrijven en ging zich steeds meer in communicatie verdiepen. Hij coördineert nu de publicaties en het advieswerk van Vos & Schoemaker. Daarin staat centraal: kennisontwikkeling over communicatie voor organisaties op strategisch niveau.

 

E-mail: vos.schoemakeratgmail.com